ARP YATIRIM İHALE İLANI

Arp Otomotiv Ltd. Şti. İhale İlanı

05 Aralık 2011 16:11

Mal Alımı İçin İhale İlanı

ARP OTOMOBİL AKSESUARLARI YEDEK PARÇA PLASTİK KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, T.C.Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Kobilerin Rekabet Gücünün Arttırılması Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı-Yenişehir Mh.Demokrasi Bulvarı No:72/a 41050 İzmit/Kocaeli’de POLİSAJ VE BÜKME İŞLEMLERİNDE OTOMASYON UYGULAMASI İLE İHRACATIN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ MAL ALIMI İHALESİ için bir mal alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır. İhale sonucunda aşağıdaki makine ekipmanların satın alımı gerçekleştirilecektir:

Lot 1: CNC BORU BÜKME MAKİNESİ
Lot 2: POLİSAJ TESİSİ

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası ARP Otomobil, Kutlu Sokak No.1 Sanayi Mahallesi İzmit / Kocaeli adresinden imza karşılığı temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati:28.12.2011 saat: 17.00
Tekliflerin teslim edileceği adres: ARP OTOMOBİL AKSESUARLARI YEDEK PARÇA PLASTİK KİMYEVİ MADDELER SANAYİ VE TİCARET Ltd. Şti. Kutlu Sokak No.1 Sanayi Mahallesi İzmit / Kocaeli

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.arp.com.tr ve www.marka.org.tr internet adresinde yayınlanacaktır.


Teklifler, 29/12/2011 tarihinde, saat 10:00’de ve T.C. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı-Yenişehir Mh. Demokrasi Bulvarı No:72/a 41050 İzmit/Kocaeli adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.